MASTERCLASS:
VÆREDYGTIGHED & VERDENSMÅL

Et kondenseret forløb på 3 1/2 time, hvor vi har samlet metoder, tips og tricks fra de seneste års arbejde med væredygtighedsbegrebet samt de to værktøjer “De 9 VæredygtighedsMål” og “Refleksions-, Dialog- og Innovationsspillet Væredygtighed & Verdensmål”.

Vi har erfaring med at væredygtigheds-processer kan bl.a. bidrage til mere sammenhængskraft og bedre balance i organisationen, en dybere forankring af overordnet strategi hos den enkelte medarbejder samt øget trivsel.

I denne masterclass bliver du klædt på til selv at facilitere væredygtighedsprocesser i din organisation, arbejde strategisk med begrebet og udvikle på en egen medbragt case.

Tag en arbejdscase med:
For at gøre workshoppen så praksisnær som muligt, skal du medbringe en arbejdsrelateret case, som du kan udvikle på under workshoppen. Casen kan handle om en ide til et nyt produkt, samarbejde i et team, trivsel, ledelse, kommunikation, organisering, strategi, bæredygtighed eller andet.
 
Masterclassen er designet så man kan udnytte synergier imellem deltagere fra forskellige fagligheder m.m – men det er også muligt at tilpasse konceptet en mere snæver målgruppe, fx ledere, procesfacilitatorer, undervisere, bæredygtighedskonsulenter, HR medarbejdere eller andet.

 

I denne masterclass vil du få:

 • En kort overordnet introduktion til begrebet Væredygtighed, inkl. de 9 VæredygtighedsMål.

   

 • Indføring i hvordan spillet Væredygtighed & Verdensmål kan bruges som idegenerator i forbindelse med udvikling af produkter, processer, organisering og strategi.

   

 • Indføring i hvordan spillet og målene kan bidrage til ledelses- og medarbejderudvikling.

   

 • Indføring i hvordan spillet og målene kan bidrage til samarbejde i et team.

    

 • Tips og tricks til dig som facilitator i en gruppe.

   

 • Tips og tricks til at implementere spillet i andre udviklingsforløb.

   

 • Tips og tricks til at nå fra holdning til handling.

   

 • Mulighed for at udvikle på en konkret arbejdscase du selv medbringer

   

 • 1 eksemplar af spillet Væredygtighed & Verdensmål, et sæt ekstra kort med de 9 VæredygtighedsMål, en plakat med de 9 mål  samt et VæredygtighedsZone skilt.

Masterclassen bliver faciliteret af Christian Dietrichsen. Christian er leder af Center for Væredygtighed som han stiftede i 2014. Tidligere har han haft et mangfoldigt virke som projektmager, foredragsholder og underviser.

Hvis du er interesseret i at afholde masterclassen internt i din organisation, så send en forespørgsel til kontakt@vaeredygtighed.org.

Dette forår afholder vi åbne masterclasses i Aarhus den 12. marts eller 18. april samt en udgave med HR som specifikt fokus d. 30. maj


Har du en ide til andre steder i landet, hvor vi kan afholde åben masterclass, så tøv ikke med at række ud til os.

Det siger deltagerne:

Center for Væredygtighed

Godsbanen
Skovgaardsgade 3 (Projektdækket)
8000 Aarhus C 
kontakt@vaeredygtighed.org

Besøg os på

Hjemmeside designet af:

Design & Illustration