DAnsk-Tysk Konference om Væredygtighed og Læring

Væredygtighed og Læring

Væredygtigheden spreder sig ud over Danmarks grænser! Den 9-10. september holder vi sammen med Minc fra Kiel en GRATIS sattelit-konference om Væredygtighed i læringssituationer. Konferencens hoved-element er dialogspillet “Væredygtighed & Verdensmål” som kombinerer FN´s Verdensmål med relfeksionsskabende og personlige spørgsmål.

Konferencen er henvendt til læringsprofessionelle, og du kan deltage! Du kan lave en satellit ved at samle en gruppe kollegaer (minimum 5) og mødes fysisk med dem et sted med storskærm. Efter tilmelding får I tilsendt et link I skal logge på.

Du kan også tilmelde dig en af de eksisterende satellitter med offentlig adgang. Pt er eneste offentlige satellit hos VIA i Aarhus. Adressen er Hedeager 2, 8200, Aarhus N. Lokale 1425.

Hver session i programmet (se nedenfor) består af to dele:

  1. Online oplæg 
  2. En dialogworkshop som afholdes/faciliteres lokalt – dvs. uden skærm, men i det rum hvor du befinder dig med dine kollegaer (retningslinier vil blive forklaret). 

Den session der ligger fredag morgen er specialdesignet til skoleklasser. Dvs. du kan som deltage med en klasse, som du underviser – I skal bare logge på i klasselokalet. Målgruppen er fra 7. klasse til og med 3. G.

De andre sessions er tiltænkt lærere og andre der arbejder med læring/undervisning. Ældre elever og studerende kan også deltage.

Konferencen er gratis 

Alle satellitter får inden konferencen tilsendt et fysisk eksemplar af dialogspillet “Væredygtighed & Verdensmål” som skal benyttes i nogle sessions.

Tilmelding senest d. 2. sep.. via dette link (typeform) hvis du gerne vil oprette en satellit til konferencen selv, og på dette link hvis du vil deltage hos en allerede oprettet satellit (i øjeblikket kun VIA i Aarhus). Hvis du har spørgsmål kan du skrive til christian@vaeredygtighed.org

Oplys om du selv står for en satellit eller om du tilmelder dig en af de eksisterende med offentlig adgang (i øjeblikket kun VIA i Aarhus). Oplys også om du tilmelder en klasse til sessionen fredag morgen og om der er sessions du/I ikke regner med at deltage i.

Hvis du tilmelder en satellit vil du blive bedt om at oplyse postadresse til fremsending af spil.

Programmet

Torsdag d. 9. September

Kl 15-17.30: Åbning af konferencen

Kl 19-21.30: Træning i at facilitere spillet

Fredag d. 10. September

Kl 9.30-12.00: Brug af dialogspillet til “indre arbejde” for skoleklasser.

Kl 15-17.30: International dialog om Væredygtighed/Inner sustainability (på engelsk)

Kl 18.30-19.30: Fejring og afslutning af konferencen

Center for Væredygtighed

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, Indgang 3F (Lokomotivet) 
8000 Aarhus C 
kontakt@vaeredygtighed.org

Besøg os på

Hjemmeside designet af:

Design & Illustration